VitalZone – Dit sundhedsunivers

Zoneterapi og test af din sundhedsstatus

Alle behandlinger er baseret på Functional Medicine


Jeg anvender Refleksologi

Den metode, jeg arbejder mest med, hedder refleksologi. Det indebærer, at jeg ud over almindelig zoneterapi også bruger akupressur og stimulering af akupunktur-punkter med elektrostimulering (altså uden nåle). Efter behov supplerer jeg med tankefeltterapi EFT samt lysterapi.

Jeg er blandt andet uddannet af Lone Sørensen, som i 2001 modtog WHO’s sundhedspris for sit arbejde med ansigtszoneterapi.

Og jeg anvender Functional Medicine

Det karakteristiske ved denne metode er, at selve roden til sygdommen undersøges med henblik på at gøre noget ved det grundlæggende problem – og ikke bare lægge låg på sygdomme med symptomdæmpende medicin. Jeg lægger meget fokus på at undersøge, om du er inflammeret, idet inflammation er roden til næsten alle sygdomme.

Genopretningen af krop og psyke sker via kost, kosttilskud, vitamin/mineral tilskud, urter, homøopatiske produkter eller andre relevante naturlige metoder.

  • Herunder hører også aspektet med at undersøge, hvad kroppen eventuelt kunne bruge mere af eller er belastet af. Det sidstnævnte sker hos mig med scanningssystemet Cell Wellbeing / hårrods-scanning og en blodprøve test, der viser din fedtsyrestatus. Læs mere på: https://cell-wellbeing.com