VitalZone – Dit sundhedsunivers

Anti-stress / Energi-behandlingen

Behandlingen varer 80 minutter og er fantastisk til muskelspændinger, smerter, kæbespændinger, hyperaktivitet, nervøsitet, søvnbesvær og hormonelle ubalancer.

en kvinde holder sine hænder på en klients baghoved

Behandlingen virker meget afslappende og regulerer hele kroppens fysiske og kemiske balance på en totalt naturlig og blid måde.

Metoden er særligt god til at regulere hormonsystemet, nervesystemet og til at afspænde hele hovedområdet. Det er ofte de steder, det er vigtigt at have fokus på, når man er ramt af stress.

Der inddrages desuden tibetansk nakke/skalp/skulder zoneterapi

Tibetansk zoneterapi er sammensat ud fra erfaringer opnået igennem mere end 30 års arbejde med forskellige mikrosystemer fra kulturer rundt om i verdenen. Behandlingsformen er særligt inspireret af tibetanerne og deres filosofi vedrørende flow af energien i kombination med cerebrospinalvæsken og forståelse af sygdommes opståen.

  • Tibetansk Nakke/ryg og skalp zoneterapi har vist sig at give et godt energiboost og øge blodcirkulationen i hele kroppen, idet der især arbejdes med at cirkulere og harmonisere cerebrospinalvæsken i rygmarven.
  • Behandlingen er også særdeles effektiv ved bl.a. nakkespændinger samt muskel- og ledsmerter i hele kroppen.Behandlingen har vist sig særdeles effektiv ved stress både akut og langvarigt, men anvendes også til mange andre symptomer som fx: Forbedret kredsløb, lindre muskel- og knogleproblemer, mindske inflammation, dæmpe stress og øge energiniveauet.

Priser

en kvinde får massage på ryg og skuldre

Anti-stress / Energi behandlingenVarighed 80 min.kr.800

Ansigts- og fod zoneterapi og akupressur

Tibetansk nakke/skalp/skulder massage


Succeshistorier fra klienter

Kan anbefale ansigtszoneterapi behandlingen, som virker utroligt afslappende og kommer dybere ned i vævet så det også kan ses på stramheden af ansigtshuden.

Karin38 år

Jeg må bare sige, at jeg har gået til psykolog i et halvt år, men Marie Louise har hjulpet mig meget mere på meget få behandlings gange.

Lotte20 år


Andre behandlinger