VitalZone – Dit sundhedsunivers

Gravid-behandlingen

Behandlingen tager 80 minutter med fokus på at afstresse og aflaste den ofte trætte gravide krop.

kvinde holder på sin gravide mave

Jeg bruger af og til elektroakupunktur som et supplement til behandlingen og det laves uden nåle.

Der er absolut ingen risiko ved at få zoneterapi som gravid, faktisk er det en utrolig dejlig ting at gøre både for dig selv og dit barn, idet din krop får hvile og restitution og ikke mindst mulighed for at samle kræfter til resten af din graviditet og fødslen.

Zoneterapi kan hjælpe mod typiske graviditets gener

  • Kvalme, hård mave, hæmorider, ondt i ryg og bækken.
  • Og ikke mindst ruste dig psykisk, så du styrker din forbindelse med din egen krops signaler og kræfter.

Desuden harmoniserer behandlingen psyken på en sådan måde, at man uden brug af medicin kan reducere rigtig meget af den stress, angst og bekymring som rammer nogle i forbindelse med graviditeten.

Jeg har en særlig briks, så den gravide mave kan få plads, hvis du har brug for massage af ryggen fx ved bækkenløsning.


Priser

en kvinde får massage på ryg og skuldre

Gravid-behandlingenVarighed 80 min.kr.700

Ansigts- og fodzoneterapi samt rygmassage på special briks beregnet til gravide.

Inklusiv Tibetansk nakke-ryg-skalp massage.


Succeshistorier fra klienter

I den sidste del af min graviditet døjede jeg med smerter i lænd og hofter. derudover var min mave meget opspændt og føltes øm og hård. Marie Louise behandlede mig med en kombination af tibetansk zoneterapi og ansigtszoneterapi, og allerede efter første behandling oplevede jeg, at smerterne aftog. Efter anden behandling var jeg smertefri i lænd og hofte og min mave var afspændt. Det er tydeligt at mærke, at Marie Louise har en rigtig god fornemmelse for den gravide krop og målretter sin behandling til ens særlige behov.

Rie39 år

Marie Louise har hjulpet mig til en super heling efter mit kejsersnit. Bl.a. med høje doser C-vitamin i ugen efter og med tapping for den traumatiske oplevelse jeg havde, hvor jeg følte det som om sygehuset kørte som en pølsefabrik. Mine hormoner er hurtigt i balance igen fordi Marie Louise anbefalede hindbærblads-te før og efter fødslen. En heling der overgik mine forventninger til egen krop. Tak for omsorgsfuld og professionel behandling.

Kathy42 år og nu mor til 4


Andre behandlinger