VitalZone – Dit sundhedsunivers

Igangsætning af fødsel

Behandlingen varer ca. 1 time, hvor vi arbejder målrettet på at sætte fødslen i gang.

gravid kvinde holder sine hænder på maven

Der er meget gode resultater med zoneterapi og igangsætning af fødsel.

Ofte virker det allerede efter et par timer, og man skal være indstillet på at være rimelig klar til at køre på hospitalet, særligt hvis man er flergangsfødende.

Jeg sætter kun fødslen i gang, hvis du er tæt på lægens termin, medbring evt. vandrejournal.

Jeg bruger desuden forskellige små naturlige “tricks” når jeg behandler, fx bruger jeg elektro-akupunkturstimulering, som er uden nåle. Og så kan du selv lære at stimulere zoner og punkter derhjemme, jeg viser dig hvordan.

Jeg giver dig også råd med hjem om, hvad du kan spise og gøre derhjemme for at sætte endnu mere skub i fødslen, så den bliver kortere og en bedre oplevelse.

Ved igangsætning med zoneterapien omkring terminstidspunktet er der ingen risiko for hverken dig eller barnet, da behandlingen er meget skånsom og helt i overensstemmelse med din tilstand og dine behov.


Priser

marie louise giver zoneterapi på en kundes fødder

Igangsætning af fødselVarighed ca. 1 timekr.600

Ansigts- og fodzoneterapi

Inkluderer elektro-akupunktur (uden nåle)


Succeshistorier fra klienter

Jeg fødte dagen efter Marie Louise gav mig en igangsætnings behandling, og jeg er sikker på, at det var det der virkede, for slimproppen gik efter behandlingen, og så kom der så småt gang i det.

Anne32 år

Jeg fik aldrig skrevet til dig i sin tid, men idag er det præcist et år siden, jeg var i behandling hos dig – igangsættelse af fødsel – og imorgen skal vi fejre min søns 1 års fødselsdag 🙂 Jeg har flere gange tænkt, at jeg ville give en tilbagemelding på behandlingen, da den var så fantastisk effektiv. Efter din behandling fik jeg veer 3,5 time efter jeg var kommet hjem og 05.48 næste morgen fødte jeg vores skønne dreng.

S.Kbh.

Efter behandlingen havde jeg godt med plukveer og maven er virkelig sunket i nat. Sjovt at zoneterapi kan gøre så meget.

Sarah

Jeg har haft tegnblødning siden behandlingen, så det virker – det du gør !

Mettegravid gået over tid


Andre behandlinger