VitalZone – Dit sundhedsunivers

Zoneterapi, Naturopati og Cell-Wellbeing test

Sessionen med både Zoneterapi, Naturopati og testen Cell-Wellbeing tager ca. 2 timer inkl. hårscanning på 15 minutter.

Du får en skriftlig plan for hvilke vitaminer, mineraler, urter og kost samt homøopatiske produkter mm. du kan tage for at blive rask.

Før og under sessionen snakker vi om kost, livsstil og evt. særlige vilkår for netop dig.

en kvinde får zoneterapi på fødder

Zoneterapi kan

  • Give et energiboost
  • Lette smerter
  • Forbedre kredsløb og energiflow
  • Lindre muskel- og knogleproblemer
  • Reducere ødemer
  • Mindske inflammation
  • Dæmpe stress

Naturopati + Cell-Wellbeing testen viser

Kategorier med mere end 800 faktorer, der påvirker netop dig
Indikationer på hvad du bør undgå
En liste over næringsstoffer du bør få mere af
Et 90 dages sundhedsprogram

Omfatter mad, vand, næringsstoffer, livsstil og belastninger

Skemaer som gør det nemt for dig at tjekke din fremgang

Først foretages en undersøgelse og diagnosticering af 4 hårrødder, hvor mangler, ubalancer og belastninger vurderes individuelt ved hjælp af en hårscanning der sender resultaterne online til teknologicenter i Hamborg.

  • Her behandler og kortlægger et super kraftigt computersystem alle de sundhedsrelevante og epigentiske informationer om netop dig ud fra dine hårrødder. De er nemlig en næsten uforgængelig biomarkør eller en slags fingeraftryk, der bærer en masse information om din personlige sundhedstilstand.
  • Over 800 centrale sundhedsindikatorer bliver kortlagt til at udarbejde de diagrammer og tabeller, der indgår i rapporten med dit personlige 90 dages optimeringsprogram, som både sendes til dig på mail og som du får med på dagen samt et skema til, hvordan du kommer igang med en optimering af din kost og kosttilskud.
et hårstrå
marie louise giver zoneterapi på en kundes fødder

Derefter behandles med zoneterapi i ansigt og på fødderne via stimulering af punkter, som er kombineret ud fra orientalsk medicins grundprincipper.

Du får også ro til bare at ligge og slappe af eller hvile, hvis du har brug for det under behandlingen.

Der anbefales ca. 10 gange efterfølgende zoneterapi fordelt over 3 måneder, for at få den fulde effekt.

De efterfølgende behandlinger skræddersyes, så de passer bedst muligt til dine behov – det kan fx være, at du kan have glæde af elektro-akupunktur, lysterapi-behandling eller EFT-tapping. Det aftaler vi sammen fra gang til gang, og det koster dig aldrig ekstra.


Priser

Zoneterapi + Cell-Wellbeing testinklusiv vitamin/mineral testkr.1200

Varighed ca. 2 timer.

Dette inkluderer en fuldt udførlig scanning af 4 hårrødder med Cell Wellbeing scanneren. Du får en detaljeret biopatisk/naturopatisk skriftlig plan, omkring hvilke vitaminer, mineraler, fedtsyrer, antioxidanter, kost, urter og evt. andre naturlige midler du vil have godt af for at blive rask. Testen fortæller også, om du er i risiko for at være belastet af tungmetaller, forurening, stråling og Wi-Fi. Jeg gennemgår testen med dig, så du ved hvad den fortæller dig og hvad du kan gøre for at genskabe sundhed og balance.

Efterfølgende Zoneterapi behandlinger koster 600 kr. for ca. 1 time.

Cell-Wellbeing testuden Zoneterapikr.900

Varighed ca. 1 time.

Måler din status for vitaminer/mineraler, fedtsyrer, antioxidante mv. og viser om du er belastet af fx tungmetaller, stråling, Wi Fi eller forurening. Testen inkluderer skriftlig rapport. Vi tester 4 hårrødder, der scannes og sendes til en computer i Hamborg. Hårrødder er nemlig en næsten uforgængelig biomarkør eller en slags fingeraftryk, der bærer en masse information om din sundhedstilstand. Hårscanningen tager kun 15 minutter. Over 800 centrale sundheds- indikatorer bliver kortlagt i en rapport, der viser diagrammer og tabeller og dit personlige 90 dages optimeringsprogram, som sendes til dig på mail. Vi gennemgår rapporten sammen inden du går hjem.

Behandling af børn u/ 12 årmed Cell-Wellbeing testkr.700

Varighed ca. 1 time.

Inkluderer test af vitaminer/mineraler, fedtsyrer samt generel ernæringsstatus såsom mangler, tungmetal belastninger, WI-FI belastning m.m. Du får sendt en udførlig plan over hvilke naturmidler, vitaminer m.m. som dit barn vil have godt af for at fungere optimalt. Alt sammen målt ud fra 4 hårrødder som scannes.

Zoneterapi i ansigt og fødderuden Cell-Wellbeing testkr.700

Varighed ca. 1,5 time første gang.

Inkl. skriftlig plan over kost og kosttilskud, men uden Cell-Wellbeing test.

Efterfølgende Zoneterapi behandlinger koster 600 kr. for 1 time. Tilbud køb 10 gange – spar 1100 kr.

Telefon konsultationeller online via Zoomkr.400

Varighed ca. 1 time.


Sygeforsikringen Danmark

logo fra sygeforsikringen Danmark

Husk at du får tilskud, hvis du er medlem af sygeforsikringen Danmark.

Betaling

Vær opmærksom på, at jeg ikke modtager betalingskort.

Afbud

Ved afbud senere end kl. 8 samme dag, betales halv pris ! Send venligst SMS eller ring til mig på 50 58 60 22 – Tak.


Hvis du vil vide mere om Zoneterapi og Naturopati

en ansigtsfigur med aftegnet akupunkturpunkter

Hvordan virker Zoneterapi ?

Når du er stresset, eller hvis du har følelsesmæssigt ondt, er det som om en alarm i kroppen går i gang. Stressresponset udløses også selvom der måske ikke er...

5 glasflasker med friskpresset juice

Om Naturopati / Biopati

En Naturopatisk/Biopatisk behandling har til formål at frigøre og styrke kroppens eget potentiale til at helbrede sig selv. For overhovedet at forstå, hvorfor vi bliver syge, inddrager naturopater århundreders naturlig viden...


Succeshistorier fra klienter

Marie Louise har flere RAB godkendte uddannelser. bl.a. zoneterapeut fødder og ansigt. Jeg har prøvet andre behandlere, og den bedste til det er Marie Louise. Marie Louise er meget sød og sympatisk, hun har nogle rigtig gode hænder til det hun gør. Du flyder helt væk i hendes dejlige behandlinger.

Nanna

Jeg oplever, at behandlingerne kan målrettes fuldstændig til netop det problem, jeg på et givet tidspunkt har. Det er utroligt effektivt, fx mod stress, maveproblemer, efter sygdom, ømme muskler og led og meget mere. Og så giver det mig en enorm energi efter hver behandling.

Morten36 år

5 stjerner fordi denne behandlingsform er fantastisk for krop & sjæl. Samtidig med de synlige resultater.

Ida55 år

Efter 3 behandlinger har jeg fået normaliseret min cyklus som før var uregelmæssig. Jeg har fået mere energi og min hud er klart forbedret. Jeg har fået gløden og spændstigheden tilbage i mit ansigt.

Katrine33 år

Jeg var startet i behandling, mest af nysgerrighed, da jeg under en rejse blev meget syg af et udbrud af Crohns, kronisk betændelse i tarmen. Marie Louise kom på hospitalet og fortsatte behandlingerne der, og jeg har modtaget behandlinger under hele sygdomsforløbet. Kombinationen af medicin, kostomlægning og zoneterapi har været positivt og jeg er i dag, 4 måneder efter, medicinfri. Hvad, der har haft den største virkning, er svært at svare på, men der er ingen tvivl om, at jeg har fået det bedre, ikke bare fysisk men også psykisk, efter hver behandling hos Marie Louise. Og ikke mindst hendes engagement har været en positiv oplevelse. Jeg er nu medicinfri og gladere og Marie Louise har sørget for at jeg har fået den bedst mulige behandling.

Mimi44 år

Siden efteråret 2012 har jeg gået hos ML. Jeg startede med at komme fordi, jeg følte at jeg havde brug for en detox. Kroppen er et hele og Marie Louise laver behandlingen, så den passer til mig. Resultaterne udeblev ikke: Huden blev pæn, kroppen fik en bedre form og migrænen holder sig væk. Nu kommer jeg hos ML, fordi jeg har godt af det og nyder et frikvarter i den hyggelige klinik.

Rita


Andre behandlinger