VitalZone – Dit sundhedsunivers

Zoneterapi, Naturopati og test af din næringstilstand og inflammation

Sessionen med naturopati-/Cell-Wellbeingtesten tager ca. 1 time Du får svaret med det samme. Du får en skriftlig plan for hvilke vitaminer, mineraler, urter og kost samt homøopatiske produkter mm. du kan tage for at blive rask.

Sessionen med Fedtsyre-inflammations-testen laves med et lille prik i fingeren og blodprøven sendes til laboratoriet. Svaret får du først efter ca. 3 uger, og der mødes vi igen eller vi taler om svaret på testen i telefonen.

Før og under sessionen snakker vi naturligvis om kost, livsstil og evt. særlige vilkår for netop dig.

en kvinde får zoneterapi på fødder

Zoneterapi kan

  • Give et energiboost
  • Lette smerter
  • Forbedre kredsløb og energiflow
  • Lindre muskel- og knogleproblemer
  • Reducere ødemer
  • Mindske inflammation
  • Dæmpe stress

Cell-Wellbeing og fedtsyre/inflammationstesten testen viser

Kategorier med mere end 800 faktorer, der påvirker netop dig
Indikationer på hvad du bør undgå
En liste over næringsstoffer og fedtsyrer du bør få mere af
Et 90 dages sundhedsprogram

Omfatter mad, vand, næringsstoffer, livsstil og belastninger

Skemaer som gør det nemt for dig at tjekke din fremgang

Cell-wellbeing testen foretages ved at tage ca. 4 hårrødder. Via disse analyseres mangler, ubalancer og belastninger. Det hele vurderes individuelt ved hjælp af en hårscanning, der sender resultaterne online til teknologicenter i Hamborg.

  • Her behandler og kortlægger et super kraftigt computersystem alle de sundhedsrelevante og epigentiske informationer om netop dig ud fra dine hårrødder. De er nemlig en næsten uforgængelig biomarkør eller en slags fingeraftryk, der bærer en masse information om din personlige sundhedstilstand.
  • Over 800 centrale sundhedsindikatorer bliver kortlagt til at udarbejde de diagrammer og tabeller, der indgår i rapporten med dit personlige 90 dages optimeringsprogram, som både sendes til dig på mail og som du får med på dagen samt et skema til, hvordan du kommer i gang med en optimering af din kost og kosttilskud.
et hårstrå
marie louise giver zoneterapi på en kundes fødder

Du kan også vælge balance/fedtsyre-testen, som giver dig et billede af, hvordan dine inflammationsmarkører (din omega 6:3 ratio) ser ud, og hvordan du let kan slukke for “inflammationsknappen” i din krop og rette op på din fedstyrebalance med en helt unikt sammensat olie, der som en af de eneste på markedet, kan medvirke til at opretholde et normalt blodtryk, sænke kolesterol i blodet, beskytte mod oxidativ stress og inflammation, bidrage til normal fosterudvikling, godt syn samt normal tand- og knoglesundhed. Testen er meget præcis og er baseret på en blodprøve.

Testen tages ved et lille prik i fingeren. To bloddråber sendes til et top professionelt medicinsk laboratorie i Norge, og du får svaret efter ca. 3 uger. Din rapport er på 24 sider og vi gennemgår den sammen, så du ved præcis, hvad du skal gøre for at komme i perfekt balance og opnå optimal sundhed. Balancetesten er en test, der analyser de fedtsyrer, der findes i kapillært blod fra fingerspidsen ved hjælp af teknikken Dried Blood Spot (tørret blodplet). Det er videnskabeligt bevist, at en DBS er lige så nøjagtig som en venøs blodprøve, når fedtsyrer skal analyseres. Det eneste, det kræver, er et par dråber blod fra fingerspidsen på et Whatman®-filterpapir, og det tager mindre end et minut at gennemføre.

Denne test kan med fordel kombineres med at du vælger at tage balanceolien i 1/2 år, idet den retter op på din fedtsyrestatus og får din inflammation under kontrol. I dette tidsrum har du adgang til frit at kontakte mig for rådgivning og du får en gratis opfølgning på din test – dvs. en ny test efter 1/2 år, så du kan se beviset på din nye forbedrede fedtsyre balance.


Priser

Cell-Wellbeing testVitamin/mineral test og skriftlig plankr.1300

Varighed ca. 1 time.

Dette inkluderer en fuldt udførlig scanning af 4 hårrødder med Cell Wellbeing scanneren. Du får en detaljeret biopatisk/naturopatisk skriftlig plan, omkring hvilke vitaminer, mineraler, fedtsyrer, antioxidanter, kost, urter og evt. andre naturlige midler du vil have godt af for at blive rask. Testen fortæller også, om du er i risiko for at være belastet af kemi, forurening, stråling og Wi-Fi. Jeg gennemgår testen med dig, så du ved, hvad den fortæller dig, og hvad du kan gøre for at genskabe sundhed og balance.

Zoneterapibehandling + personlig kosttilskudsplanStyrker kroppen og retter op på grundlæggende ubalancer kr.800

Varighed ca. 1,5 time.

Denne zoneterapibehandling kombineres med et skræddersyet kosttilskudssprogram, der hjælper dig tilbage til din oprindelige tilstand, så du genvinder din styrke og energi. Samtidig med zoneterapi i ansigt og på fødderne får du nemlig også et kost/urte-program, der hjælper dig med at få overskuddet tilbage og komme af med evt. postvirus symptomer og træthed. En behandling der giver dig bedre muligheder for at komme frisk og rask gennem efterår og vinter.

Behandling kun med zoneterapiUden testkr.650

Varighed ca. 1 time.

Du bliver behandlet udelukkende med zoneterapi/ akupressur ud fra dine behov og ønsker.

Zoneterapi i ansigt og fødder og begge testInkluderer både fedtsyre inflammations- og cell wellbeing-testkr.2200

Varighed ca. 2,5 time.

Inkl. 2 test en for inflammations markører fedtsyrestatus og en for vitamin/mineral status og din generelle sundhedstilstand. Hårtesten får du svar på med det samme og vi gennemgår den.

Fedtsyre/inflammationstesten tages som prik blodprøve i fingeren og sendes til analyse på et laboratorie i Norge. Vi mødes eller ringer samme igen efter 3 uger, når dit svar kommer tilbage og gennemgår dine tal, og hvordan du kommer i balance.

Zoneterapi behandlingen tager ca. 1 time og er inkluderet i denne session.

Telefon konsultationeller online via Zoomkr.300

Varighed ca. 1 time.


Sygeforsikringen Danmark

logo fra sygeforsikringen Danmark

Husk at du får tilskud, hvis du er medlem af sygeforsikringen Danmark.

Betaling

Vær opmærksom på, at jeg ikke modtager betalingskort.

Afbud

Ved afbud senere end kl. 8 samme dag, betales halv pris ! Send venligst SMS eller ring til mig på 50 58 60 22 – Tak.


Hvis du vil vide mere om Zoneterapi og Naturopati


Succeshistorier fra klienter

Marie Louise har flere RAB godkendte uddannelser. bl.a. zoneterapeut fødder og ansigt. Jeg har prøvet andre behandlere, og den bedste til det er Marie Louise. Marie Louise er meget sød og sympatisk, hun har nogle rigtig gode hænder til det hun gør. Du flyder helt væk i hendes dejlige behandlinger.

Nanna

Jeg oplever, at behandlingerne kan målrettes fuldstændig til netop det problem, jeg på et givet tidspunkt har. Det er utroligt effektivt, fx mod stress, maveproblemer, efter sygdom, ømme muskler og led og meget mere. Og så giver det mig en enorm energi efter hver behandling.

Morten36 år

5 stjerner fordi denne behandlingsform er fantastisk for krop & sjæl. Samtidig med de synlige resultater.

Ida55 år

Efter 3 behandlinger har jeg fået normaliseret min cyklus som før var uregelmæssig. Jeg har fået mere energi og min hud er klart forbedret. Jeg har fået gløden og spændstigheden tilbage i mit ansigt.

Katrine33 år

Jeg var startet i behandling, mest af nysgerrighed, da jeg under en rejse blev meget syg af et udbrud af Crohns, kronisk betændelse i tarmen. Marie Louise kom på hospitalet og fortsatte behandlingerne der, og jeg har modtaget behandlinger under hele sygdomsforløbet. Kombinationen af medicin, kostomlægning og zoneterapi har været positivt og jeg er i dag, 4 måneder efter, medicinfri. Hvad, der har haft den største virkning, er svært at svare på, men der er ingen tvivl om, at jeg har fået det bedre, ikke bare fysisk men også psykisk, efter hver behandling hos Marie Louise. Og ikke mindst hendes engagement har været en positiv oplevelse. Jeg er nu medicinfri og gladere og Marie Louise har sørget for at jeg har fået den bedst mulige behandling.

Mimi44 år

Siden efteråret 2012 har jeg gået hos ML. Jeg startede med at komme fordi, jeg følte at jeg havde brug for en detox. Kroppen er et hele og Marie Louise laver behandlingen, så den passer til mig. Resultaterne udeblev ikke: Huden blev pæn, kroppen fik en bedre form og migrænen holder sig væk. Nu kommer jeg hos ML, fordi jeg har godt af det og nyder et frikvarter i den hyggelige klinik.

Rita


Andre behandlinger