Essentielle olier kan hele og styrke

Æteriske eller essentielle olier, som de også kaldes, findes overalt omkring os! Gå en tur udenfor i det grønne og du vil straks kunne fornemme de botaniske dufte, der udgør vores verden af lugte. De fleste er vidunderlige og svæver i luften fra blomster, træer, buske og græs. De lever træernes nåle eller blomster, i græsset og urterne du går på, i blomsterne du dufter til og i vinden som blæser ind over dig .

De spiller en vigtig rolle for planternes evne til at vokse og udvikle sig og hjælper planterne med at tilpasse sig omgivelserne. Uden de æteriske olier ville planter ikke kunne overleve. De æteriske oliers primære roller i plantebiologi er sygdomsresistens, beskyttelse mod “rovdyr” og tiltrækning af bestøvere som fx bier. Forskning viser, at æteriske olier kan give mennesker og dyr mange sundhedsmæssige fordele. De kan hele, forebygge, afbalancere og meget mere for både krop og sind.

Essentielle oliemolekyler er meget små og meget flygtige (hvilket betyder, at deres molekyler stiger hurtigt op i luften og forsvinder). Det adskiller dem fra fede olier såsom olivenolie, kokosolie, mandelolie, som er mere fedtede og absorberes langsommere i huden. Det er derfor vigtigt at olierne er udvundet med stor kyndighed ellers går man glip af mange af de sundhedsfremmende effekter. Den kyndighed finder du hos doTERRAs essentielle olier. Du finder også en renhed, som er sjælden og den betyder at du ofte kan spise mange af olierne, hvilket bestemt ikke kan anbefales at gøre med en hvilken som helst æterisk olie.

Æteriske olier fra doTERRA ekstraheres ved kold presning eller dampdestillation. Disse processer adskiller den essentielle olie fra fibrene, vandmolekylerne og andre stoffer, der findes i en plante, og efterlader kun den essentielle olie, og det er her plantens højeste terapeutiske egenskaber findes. Der bruges en stor mængde plante materiale for at skabe en æterisk olie. For eksempel kræver det mange kvadratmeter af fx kamille, for at kunne skabe bare en 15 ml flaske æterisk kamilleolie

Den molekylære struktur i essentielle olier gør dem meget unikke i deres evne til at blive absorberet hurtigt i huden, trænge helt ind i cellerne og endda rejse forbi blod-hjerne-barrieren. Det er noget, som meget få stoffer kan gøre, hvilket gør æteriske olier unikke i forhold til deres evne til at fremme hjernens sundhed og forebygge sygdomme.

Generelt er æteriske olier et ekstremt sikkert, effektivt og let brugbart værktøj for alle. Du behøver slet ikke at være aromaterapeut, behandler eller forsker for at begynde at bruge de essentielle olier til din personlige sundhed og wellness.

Lad olierne hjælpe dig med at tage ansvaret for din trivsel og sundhed. Tag olierne i dine egne hænder bogstaveligt talt og benyt dig af den hjælp naturens løsninger giver. Æteriske olier er en naturlig løsning, som alle kan bruge. De hjælper millioner af mennesker over hele verden til at føle sig bedre tilpas både fysisk og psykisk. Ring på tlf.: 50 58 60 22 eller skriv til mig på kontaktsiden her, hvis du vil høre mere eller købe olier.
https://doterra.myvoffice.com/marielouisetheill/

Del gerne denne blog