Ca. til 6 pers.
Ingredienser:
Bund:
1 banan
1 dl kokosolie
100 g marcipan
100 g mandelmel
1 tsk vaniljepulver
Fyld :
3 dl kokosmælk
3 spsk. kokossukker
3 spsk. arrowrootpulver/ tapiokamel
100 g revet marcipan
1 spsk. vanilje
5 dråber d’oterra lemon essentiel olie til madlavning – kan udelades
2 citroner med skrald og saft – 3 stk hvis du ikke bruger d’oterra dråber
1 knivspids gurkemejepulver
Sådan gør du . . .
Lav bunden først: Mos bananen og riv marcipanen og bland det i en skål. Tilsæt så resten af ingredienserne og rør det hele sammen så det får konsistens som mørdej. Put dejen i en tærteform smurt eller med bagepapir i.
Lav fyldet: Varm kokosmælken op ved svag varme sammen med alle ingredienser – dog arrowroot og derpå marcipan til sidst. Tilsæt arrowroot under kraftig omrøring til cremen stivner lidt. Tilsæt så den revne marcipan til sidst inden du lader creme stivne til creme konsistens. Rør hele tiden cremen kraftigt og ved svag varme.
Når cremen har en cremet konsistens, hælder du den over tærtebunden og bager tærten i ca. 25-30 min ved 175 grader luftovn.
Når kagen er færdigbagt kan du evt. pynte med lidt ekstra revet citronskrald.
Når kagen er færdigbagt kan du evt. pynte med lidt ekstra revet citronskrald.