Ca. 30 stk.
4 æggehvider
250 g kokosmel (den grove ikke kokosfibermel)
100 g kokossukker
Skal af 1 citron
2 tsk ren vanilje
100 g hakket chokolade minimum 70%
1,5 tsk stødt ingefær
Sådan gør du . . .
Start med at putte æggehvider, sukker og kokos i en skål. Rør det godt sammen og tilsæt resten af ingredienserne. Rul dejen til kugler ca. en lille håndfuld. Lad evt. hænderne være lidt våde, hvis det er svært at samle det. Sæt dem på en bageplade med lidt mellemrum. De burde kunne være på en plade.
Bag dem i ca. 15 minutter ved 175 grader luftovn. De skal blive gyldent brune. Lad dem køle af på en bagerist og opbevar dem i en dåse i et par dage. De er dog allerbedst som nybagte!
Disse makroner er lette at lave og indeholder ikke noget mel og ikke ret meget sukker!