VitalZone – Dit sundhedsunivers

Videoer – Sundhed & Spiritualitet

Jeg spreder over mere end bare kost og zoneterapi. Der er også andre vigtige ting, der er med til at gøre os sunde og glade for livet. Der sker så meget i disse år, hvor nye opdagelser af den mere spirituelle slags gør mig nysgerrig på den verden, jeg er en del af, og som jeg stadig kan blive overrasket af – på den gode måde.


Se mit interview om lektinfri livsstil

231 visninger

I dette interview fortæller jeg tidligere håndboldlandsholdsspiller Anne Dorthe Tanderup og Hanne Wibholm om gluten, lektiner, sunde lektinfri tips og om lektinfri livsstil. ...

Hvad er inflammation og hvordan kommer du af med den?

110 visninger

Her forklarer jeg hvad inflammation er, og hvorfor du skal finde den bagvedliggende årsag til inflammationen og ikke bare symptombehandle den. ...

Lektiner skaber problemer - men du kan komme dem i forkøbet

84 visninger

Her forklarer jeg, hvorfor lektiner er problematiske, hvad de typisk skaber af ballade, og hvordan du let manøvrerer uden om dem i hverdagen. ...

Hvad er adaptogene urter og hvordan kan de gavne dig?

45 visninger

Boost din energi og dit humør og lad bare verden komme an. Med de adaptogene urter kan du klare mere og dit immunforsvar og hele dit væsen får et løft. ...

Hvilke typer mel er mon lektinfri? Hvad er godt at bage med? Hvor kan det købes?

57 visninger

Her er en guide til, hvilke meltyper du kan bage lektinfrit og dermed også glutenfrit med.
Melet kan du købe i helsekostbutikker og i Rawfoodshop.dk
...

April 2021 måneds energi ifølge tarotkortene

102 visninger

Jeg trak ét kort, hvor jeg spurgte hvordan april måneds energi ville tegne sig her i Danmark. Dette kort: 'Den hængte mand' var det kort, jeg trak. Det er dog langt fra så skidt, som man kunne tro - faktisk tværtimod! ...

Min Bog er blevet censureret

10.3T visninger

Min bog, der udkom 27. december sidste år, er blevet lukket ned af forlaget - men du selvfølgelig stadig købe den hos mig: Vitalzone.dk eller hos H.U.G. bageri. ...

Disse lektinrige fødevarer kan genere din hud og dit bevægeapparat.

202 visninger

Hvis du har hudproblemer som fx akne, eksem, psoreasis, rosacea eller andre hudlidelser, kan det hjælpe at gå uden om disse lektinrigefødevarer, idet de har tilbøjelighed til at skabe inflammation. Ledproblemer og gigt tendenser kan blive bedre, når du undgår lektiner herunder særligt chili og andre typer af natskyggefamiliens planter. ...

5G borgermøde slutter med et tordenbrag af dimensioner

88 visninger

I 2019 var jeg med til at sætte en lokalt borgermøde op mod opsætningen af 5G telefonmaster. Mødet sluttede med dette tordenvejr i det øjeblik, vi trådte ud fra mødelokalet. Det tordnede desuden i fire dage i træk hver aften efter dette tordenbrag. I min optik er det ikke tilfældigt! ...