VitalZone – Dit sundhedsunivers

Banan-spinat pandekager


Ingredienser
  • 2. november 2020

4 pers.

3 æg
Ca. 50-100 g optøet eller frisk spinat (kan også erstattes med rødbede eller gulerod helt fintrevet)
1 spsk loppefrøskaller
100 g bananmel kan erstattes med sorghummel
25 g kokosfibermel
1 tsk salt
2 dl A2-urmælk
Olivenolie til stegning (evt. klaretsmør hvis du laver dem som søde pandekager)

(Hvis du vil lave dem til søde pandekager, tilsætter du 1 tsk. vanilje pulver og udelader spinat. Du kan også lave dem til blåbærpandekager ved at smide to håndfulde blåbær i dejen lige inden du bager dem).

Sådan gør du . . .

Pisk alle ingredienserne sammen evt. med en stavblender.

Steg i olivenolie til de er gyldne på begge sider.

Du kan smide fyld i alt efter humør eller tidspunkt på dagen.

  • Hvis du laver dem til aftensmad, kan de fungere som wraps med fx kød, rejer og blandet salat i.
  • Hvis det er til morgenmad, kan du spise dem som de er eller med bær rullet ind i.