Ca. til 6 pers.
Ingredienser:
1,5 dl kokosolie
200 g 70% chokolade
1,5 dl vand
250 g mandelsmør
150 g mandelmel
1 spsk kakaooulver
200 g kokossukker
50 g fine loppefrøskaller
1 tsk natron
1 tsk vaniljepulver
100 g hakkede pistagenødder til pynt
Sådan gør du . . .
Smelt kokosolie og 150 gram af chokoladen sammen ved meget svag varme i en gryde. Gem 50 gram chokolade til at pynte med.
Tilsæt resten af ingredienserne i en stor skål og rør det hele sammen med chokolade og kokosblandingen. Fyld massen i en smurt form og bag den ved 170 grader luftovn i 35 minutter.
Når kagen er bagt, pyntes den med de hakkede pistagenødder og 50 gram chokolade smeltet udover eller hakket groft. Lad kagen blive helt kold inden den skæres. Sæt den gerne i køleskab og opbevar den generelt på køl. Den holder sig fint i mindst 6 dage på køl.