VitalZone – Dit sundhedsunivers

Rabarber trifli med jordbær og lektinfri crunch


Ingredienser
  • 28. maj 2021

6 pers.

150 g mandelflager

2 spsk klaret smør

2 spsk honning

300 g friske eller frosne jordbær

500 g rabarber

4 spsk kokos sukker

2 spsk vaniljepulver

1 dåse kokos fløde/creme

100 g chokolade 85% hakket

Sådan gør du . . .

Rist mandlerne i smør og honning i 5 minutter ved middelvarme. Køl dem helt af. Tø jordbær op i en stor gryde og tilsæt imens rabarber i 1-2 cm lange skiver. Tilsæt sukker og vanilje og kog til det er en moset masse. Rør ofte i det.

Kokosfløden skal være kold, så sæt den i køleskabet et par timer inden piskning. Pisk kun den tykke del af kokosindholdet. Det bliver ikke så stift som rigtig fløde, men det smager godt.

Når jordbær/rabarberkompotten er kølet af, putter du det i glas og drysser mandelknas oven på. Pynt desuden med hakket chokolade og kokosfløde.