VitalZone – Dit sundhedsunivers

Sødkartoffelskål med fyld


Ingredienser
  • 20. januar 2021

6 stk.

Sødkartoffelskål:

1 stor revet sødkartoffel revet groft

1-2 æggehvider

2 spsk olivenolie

Salt peber

 

Fyld:

1 løg

½ broccoli i små buketter

50 g finthakkede svampe

50 g revet parmesan

Tilsæt evt. 100-200 g rejer eller laks i små stykker eller andet kød

Salt og peber efter smag

Sådan gør du . . .

Bland alle ingredienserne til sødkartoffelskålene i en skål og rør sammen. Fyld massen i muffin forme og tryk det op mod kanterne så der opstår en skål. Forbag dem i ca. 15-20 minutter ved 200 g.

Bland imens alle ingredienserne til fyldet og rist det kort på en pande til det tager farve. Fyld derpå fyldet i de forbagte sødkartoffelskåle. Bag dem i ovnen ved 200 g i ca. 15 minutter mere.

Tip – Du kan faktisk lave lige det fyld du vil, bare det ikke bliver for vandigt