4 pers.
3 æg
Ca. 50-100 g optøet eller frisk spinat (kan også erstattes med rødbede eller gulerod helt fintrevet)
1 spsk loppefrøskaller
100 g bananmel kan erstattes med sorghummel
25 g kokosfibermel
1 tsk salt
2 dl A2-urmælk
Olivenolie til stegning (evt. klaretsmør hvis du laver dem som søde pandekager)
(Hvis du vil lave dem til søde pandekager, tilsætter du 1 tsk. vanilje pulver og udelader spinat. Du kan også lave dem til blåbærpandekager ved at smide to håndfulde blåbær i dejen lige inden du bager dem).
Sådan gør du . . .
Pisk alle ingredienserne sammen evt. med en stavblender.
Steg i olivenolie til de er gyldne på begge sider.
Du kan smide fyld i alt efter humør eller tidspunkt på dagen.
- Hvis du laver dem til aftensmad, kan de fungere som wraps med fx kød, rejer og blandet salat i.
- Hvis det er til morgenmad, kan du spise dem som de er eller med bær rullet ind i.