This is custom heading element
Bund:
1 banan
1 dl kokosolie
100 g marcipan
100 g mandelmel
1 tsk vaniljepulver
Fyld:
2 appelsiner økologiske – brug saft og skræl
½ banan
100 marcipan
2 spsk kokosolie
1 tsk vaniljepulver
100 g chokolade mindst 70%
50-100 g mandelflager
8 dråber wild orange d’oterra essentiel olie (kan udelades men giver en skøn kraftig appelsinsmag)
Sådan gør du . . .
Lav bunden først: Mos bananen og riv marcipanen og bland det i en skål. Tilsæt så resten af ingredienserne og rør det hele sammen så det får konsistens som mørdej. Put dejen i en tærteform smurt eller med bagepapir og bag tærten i ca. 10 min. Put derpå chokolade på bunden og smelt det 2 minutter i ovnen. Smør det ud i bunden. Put resten af fyldet på og bag i yderligere 25 min ca. i 175 grader luftovn.
Lav fyldet: Riv appelsinerne og brug både skræl og saft. Bland det med den mosede banan, den revne marcipan og resten af ingredienserne. Bland det i en gryde og varm det op ved svag varme til det er en sammenhængende masse. Put massen på tærtebunden, når chokoladen er smeltet og smør det forsigtigt ud. Drys til sidst med mandelflager og bag færdig.
Tip: Tærten kan også laves med f citron.