Ca. til 2 pers.
Ingredienser:
200 g champignon
1 squash
2 løg
4 fed hvidløg
1 æble
2 røde peberfrugter
2 tsk timian
2 tsk rosmarin
1 tsk oregano
1 skvæt balsamico eddike
Olivenolie til stegning
Salt og peber
Sådan gør du . . .
Skræl både peberfrugter, squash og æble og fjern alle kerner og hak det til mllemstore tern. Peberfrugt farver meget så tag et forklæde på!
Rens svampene og løgene samt hvidløg og hak det hele til tern. Pres hvidløget. Put det på en stor pande og tilsæt hakket squash, peberfugt og æble og steg i 5 minutter i lidt oliven olie. Når alle ingredienserne tager farve tilsættes krydderierne og salt og peber. Steg videre til det hele er brunet og mørt – ca. 10 minutter.
Denne ret kan laves som en vegetarisk ret med fx lidt ris eller som tilbehør til både kød og fiskeretter.