6 stk.
Sødkartoffelskål:
1 stor revet sødkartoffel revet groft
1-2 æggehvider
2 spsk olivenolie
Salt peber
Fyld:
1 løg
½ broccoli i små buketter
50 g finthakkede svampe
50 g revet parmesan
Tilsæt evt. 100-200 g rejer eller laks i små stykker eller andet kød
Salt og peber efter smag
Sådan gør du . . .
Bland alle ingredienserne til sødkartoffelskålene i en skål og rør sammen. Fyld massen i muffin forme og tryk det op mod kanterne så der opstår en skål. Forbag dem i ca. 15-20 minutter ved 200 g.
Bland imens alle ingredienserne til fyldet og rist det kort på en pande til det tager farve. Fyld derpå fyldet i de forbagte sødkartoffelskåle. Bag dem i ovnen ved 200 g i ca. 15 minutter mere.
Tip – Du kan faktisk lave lige det fyld du vil, bare det ikke bliver for vandigt