Dit hår er en antenne

Nye opdagelser viser, at menneskehår formentlig både kan betegnes som en antenne for og modtager af bioelektromagnetisk energi og information. Det er en opdagelse, der bekræfter de gamle myter (fx myten om Samson – hvis styrke sad i håret) om, at menneskehår besidder vigtige, hvis ikke ligefrem overnaturlige evner.

I mange år har jeg interesseret mig for menneskehårets unikke karakter. Ikke mindst fordi jeg tester folks sundhedsstatus og type ud fra deres hårrødder. Og hår har flere spændende og interessante ting at kende til fx melanins rolle – et hormon, der findes i høje koncentrationer i hud og hår, og hvis utroligt unikke og kraftfulde egenskaber har været genstand for omfattende forskning indenfor sundhedsfremme og sygdomsrisiko.

Når jeg undersøger hår roden hos klienter er det bl.a. fordi, hårsækken er et mini-organ med tyve forskellige celletyper, herunder de så potente stamceller, der er i stand til at differentiere sig til en række forskellige væv fx hjerteceller, hvilket indikerer, at hårsækkene giver helt særlige informationer, som videnskaben kun er begyndt at forstå. Håret kan med andre ord fortælle meget om netop dig som type og hvordan din krop generelt har det.

Selvom mange mener, at hår bare er dødt materiale, giver det, at håret er meget mere end det bare intuitiv mening for mig, så jeg har her fundet et par eksempler på biomedicinsk litteratur/hjemmesider, der peger på yderligere beviser for, at håret er et sanseorgan og indeholder visse “kræfter”, som mange før i tiden og inden for nogle åndelige trosretninger i dag stadig tror på.

Citatet herunder er fra en videnskabelig undersøgelse af, om hvorvidt håret kan fungere som et sensorisk organ og en immunologisk sladrehank til huden. Og det kan det – hår registrerer nemlig mekaniske stimuli over hudens overflade, og den mindste bøjning i et hår aktiverer nemlig nerve receptorer i folliklen og videresender vigtig sensorisk information ud til nervesystemet. Celler ved hårfolliklens åbning opdager overflade patogener og aktiverer derpå immunsystemet.

”Conclusion
The human hair shaft has intrinsic electromagnetic properties
producing replicate Images when transmitted through a very thin
(0.13 mm in thickness) glass barrier. Ancillary experiments
showed that static electricity could alter these effects”

At håret faktisk muligvis både er en modtager og sender af bioelektromagnetisk energi og information er uhyre interessant og bør undersøges endnu dybere. Læs selv undersøgelsen i referencerne herunder:

https://sciencetosagemagazine.com/secrets-in-the-field-bioelectromagnetic

Here is a related issue https://sciencetosagemagazine.com/64-from-human-to-the-understanding-of-hue-man

http://jnsci.org/files/article/2016/e191.pdf

Del gerne denne blog