VitalZone – Dit sundhedsunivers

Bogen “Lektinfri”

Vidste du, at nogle typer af grønne og ”sunde” fødevarer kan være problematiske at spise? At de kan gøre dig både træt og inflammeret?

Det er efterhånden velkendt, at tarmens bakteriesammensætning er afgørende for vores sundhed og trivsel. Men det er nok de færreste, der kender til det lille protein lektin, der i den grad kan lave ravage i vores fordøjelsessystem ved at skabe inflammation og utætheder i tarmen med bl.a. mavesmerter, oppustethed, ledsmerter, kvalme, træthed, vægt- og hudproblemer til følge. Gluten er et særligt problematisk lektin, men der er mange andre, som du kan have stor gavn af at undgå helt, hvis du har problemer med fordøjelsen og lider af nogle af de nævnte symptomer. Det lumske er, at lektinerne især findes i korn og visse typer grønt, som vi ellers anser for sunde fødevarer.

Denne bog giver dig en grundlæggende gennemgang af lektiner og deres virkning. Du får en 8 ugers kur til at udrense og reparere kroppen, madplaner, råvarelister og en lang række 100 procent gluten- og lektinfri opskrifter, så du nemt kan komme i gang med din nye lektinfri hverdag. Dertil kommer teori og baggrundsstof og masser af tips og gode råd til en ny og sundere livsstil. En livsstil, der først og fremmest bygger på de individuelle valg og tilpasninger, du træffer ud fra din egen situation.

bogens forside med illustration af planter

Bogen kan købes direkte af mig ved at sende 270 kr. til mobilepay 50 58 60 22, så sender jeg bogen direkte hjem til dig (prisen er inkl. fragt)

Del gerne denne blog