Rødkløver heler

Rødkløver opfattes ofte som ukrudt, men det burde være dybt værdsat. Rødkløver har nemlig en generøsitet af ånd og en sympatisk energi; den bekymrer sig faktisk om den person, der indtager det. I hvert fals hvis man lytter det Det medicinske medie Anthony William. Mange danskere kender rødkløver som en urt, der støtter kvinder i overgangsalderen, så det er en alsidig urt.

Rødkløver er en kraftfuld urt, når det kommer til støtte af vores lymfesystem, og det kan endda være et nyttigt kræftforebyggende middel. Denne generøse vilde urt – hvor du kan bruge både blomsterne og bladene – er desuden et vanddrivende middel og blod styrkende til dem, der er bekymrede for stort set enhver form for blodsygdom.
Rødkløver er fyldt med næringsstoffer og sygdomsbekæmpende plante alkaloider. Det er godt til at tilføre mineraler – specifikt molybdæn, mangan, selen, jern, magnesium, vitamin A, B-vitaminer, cofaktorer til vitaminer (phyto-plantestoffer, der endnu ikke er på radaren i medicinsk forskning) og meget mere. Rødkløverens alkaloider arbejder hånd i hånd med dets aminosyrer med at reducere ophobet og unødvendigt fedt, så det kan skylles ud af kroppen. Det er en af vor tids ultimative drivkræfter for vægttab. Rødkløver har desuden en energigivende effekt, hvilket gør det til en fantastisk urt, hvis man føler sig udmattet, træt eller stresset. Rødkløver hjælper også med at rense giftige tungmetaller og pesticider som DDT ud af kroppen.

Sådan bruger du den:
Hvis du eller din læge er bekymret for, at du har næringsstofmangler, kan du drikke tre kopper rødkløver-te dagligt. Eller du kan tage den i kapselform.

Del gerne denne blog